Hvordan til at forhandle en højere pris For dit hus

Forhandling er, hvor mange FSBO hjem sælgere virkelig har problemer. Den forkerte holdning eller en fortalelse kan koste dig tusindvis. Her er et par tips til at holde dig på rette vej:
1. vis interesse i at sælge huset. I et forsøg på at projicere en følelse af styrke mange mennesker enten tage en aggressiv “take it or leave det” holdning, eller de synes at være alt for afslappet, næsten uinteresseret. Det er bedre at have et åbent sind, bevare roen, være nyttigt.
Omhyggeligt undersøge og analysere de faktiske omstændigheder. Gøre en intelligent svar til køber. At være hjælpsom gør det lettere for køberen at slappe af og være mere villige til at se dit synspunkt.
2. lytte omhyggeligt til hvad køberen har at sige. Forsøge at lære om købers behov, ønsker, begær, frygt, frustrationer og problemer, der skal løses. Dette vil give dig de oplysninger du skal arbejde med køberen og lukke handlen.
3. Lad ikke din personlige følelser komme i vejen for at acceptere et godt tilbud. Ikke blive smidt af de lille særheder af mennesker. Kan du ikke lide køberen, men der er ligegyldigt. Lidt tålmodighed fra din side kan gøre dig tusindvis af dollars. Efter salg af huset, du behøver ikke at se ham igen. Adskille følelser og finanser.
4. Brug tid til din fordel. Hvis det overhovedet er muligt, prøv ikke at blive presset for tid. Finde ud af, hvis køberen har til at flytte inden for en bestemt frist. Jo tættere fristen, jo mere de vil være villige til at betale en lidt højere for en hurtig afslutning.
5. Luk ved hjælp af afdrag på realkreditlån i stedet for prisen på huset. Du vil blive overrasket over, hvor lidt den månedlige pant betaling ændres, når prisforlangende ændringer af flere tusinde dollars. Du kan nemt finde ud af afdrag på realkreditlån på: lators.html Hvis du kan finde ud af indkomst-relaterede oplysninger fra køber, vil det være lettere at bruge denne teknik.
6. stak fordele i din favør. Forsøge at medtage flere faktorer, der kan forhandles i stedet for bare prisen. For eksempel, kan du medtage blinds, møbler, redskaber eller andre genstande til at berige dit tilbud. Prøv at trade-off nogle af bonus elementerne i stedet for at reducere prisen.
7. skabe en win-win situation. Hvis køber føler som om de får den korte ende af staven vil det være svært at lukke handlen. De skal føle, at de vinder. Her er hvordan Roger Dawson udtrykte det i sin bog, “The hemmeligheder af magt at forhandle”: “når du får guld ud af deres tænder, der er ikke forhandler. Der er at stjæle. Når du får guld ud af deres tænder, og de mange tak for det, der er forhandler.”
Hvis du følger disse punkter bliver du helt sikkert på rette vej til at sælge dit hus til en højere pris. Men der er mange taktik og strategier, du kan bruge, eller som køber vil bruge på dig. Lidt tid brugt på forberedelse kan bogstaveligt talt spare dig tusindvis.
Du kan lære mere om hvordan man kan forhandle sig frem til en højere pris ved håndtering tilbuddet korrekt og andre magtfulde strategier på:
Gå gennem denne information finder du et par timer, men det er mest rentable tid du nogensinde vil tilbringe.