Sitcom investering

En vægelsindet aktiemarkedet tilskynder godmodige hån.
For nylig, da jeg så premieren på en sitcom, en oplagt undladelse brudt tv-etikette. Stilhed fulgte hver overdrevet komiske set-up. Der var ingen dåselatter. Hvor var de overlagt Fnis fra showets “publikum?” Omsider, bestemmer fremviseren den sjov øjeblik.
Fandt sted så mig, forfattere af denne nye show vedtaget et aspekt, der bruges af investeringer nyhedsprogrammer.
Jeg vil være først til at indrømme, ud over de diverse trykte og elektroniske finansielle oplysninger, tv giver et væld af supplerende finansielle nyheder. Imidlertid forlade viser ofte mig at spørge, “Hvad der mangler?” Derudover kan viser meget godt forlade seere med det ultimative ansvar, hvilket segment er underholdning og praktiske råd.
Måske kan du genkende en dåse erklæringer nedenfor denne investering Vis guruer løbende fuldkomne. Selv om hver kan anvendes (og i maj tilfælde afgørende for vellykket finansielle planlægning), meddelelse om de manglende “grine spor.”
Hvor mange gange har du hørt “Investere langsigtet?” Analytikeren kan forlade, “fordi jeg håber du glemmer min sidste optræden og kort sigt katastrofe jeg har forårsaget for de seere, der rent faktisk har handlet på min anbefaling.” Hver investors langsigtede outlook er noget anderledes for de andre og du bør altid gennemse den gæsters anbefalinger med forsigtighed. Hvad er hans eller hendes argumentation for sådanne åbenbaring?
“Køb og Hold.” Den manglende del: “Fordi jeg har ingen idé om en exit-strategi anbefale.” Sandt nok, er de mere vellykket investorer dem, der investerer i henhold til en veltilrettelagt strategi og holde sig til det. De generelt holde fast i deres vindere. Der er dog tidspunkter, der vil diktere en exit-strategi.
Endelig er der “Brug Asset Allocation.” Den manglende del: “fordi jeg ikke kan fortælle dig hvor aktiv historisk gør bedre i denne særlige markedsmiljø.” Der er mange måder at opnå diversificering i din portefølje og det behøver ikke altid at dreje sig om fordeling af aktier, obligationer og kontanter. Afhængigt af din særlige mål, tidshorisonter og risici, kan en passende fordeling afledes ved brug af blot én type af aktiv. Uanset hvad, er der ingen garantier, når du placerer dine penge i aktiemarkedet og det er bedst at minde dig selv om risikoen for hver investering. Prøv, herunder fast ejendom, samleobjekter og forsikringsprodukter i din generelle finansielle plan.
Vi kan alle Se udseende investeringer guruer gøre på finansielle shows. Måske kan vi medtage muntre opfølgende erklæringer, som om vi var at se en Rocky Horror film. Vi nyder ofte morskab, forudsat af tv-personligheder, men det er vigtigt at gennemgå dine investeringer regelmæssigt. Altid undersøge dit motiv bag hver købe og sælge.
I virkeligheden, din finansielle fremtid er ikke noget at spøge og bør være styret med grundige kommentarer. Tv-shows kommer og går; din økonomi være måske en dag en arv.