Hvorfor skabe din egen High-Profit er Info-produkter nøglen til at frigøre rigdom på internettet

Prestige, rigdom og fremtidige velstand. Disse er blot tre af de fordele, som går hånd i hånd med at eje rettighederne til din helt egen info-produkt. Den gode nyhed er, at der er masser af mennesker derude, der har lavet intet mindre end en formue bare ved at skrive en god, funktionel eBook? og derefter bruge ePublishing kanaler, der er bredt tilgængelige for alle (med en PC og internetforbindelse) til at sælge til tusindvis af kunder. Tror du kan? t gøre præcis det samme? Læs videre og du? ll opdage, at skabe og sælge din info-produkt med succes kan være lige så nemt som en to-tre.
Det hele starter med en idé. Der er flere måder at kommer op med en idé til en informations-produkt, der sælger godt. Er der nogle område af ekspertise, kan du skrive om? Måske et erhverv eller hobby? du ville være virkelig overrasket over hvor meget information er inde at hovedet af jeres? oplysninger at andre folk ville betale top dollar at få adgang til. Et alternativ til dette er at finde? hot emner? der har markeder af potentielt millioner af mennesker. Hvordan finder du disse varme emner er? Tage et hurtigt kig på Amazoner bestsellere og du har svaret. Husk? du? re vil sætte mange kræfter ind i din information produkt? så det? s vigtigt at du undersøger det potentielle marked før expending en masse din energi og tid. Det? s en virkelige slag mod din spiritus til at give alt til et projekt kun for at finde ud af ingen til side du har nogen interesse i den.
Når du? ve gjort forskningen og du? re overbevist om, at når din smarte nye info-produktet er frigivet vil der være en bisse af kunder venter på at købe, du? re klar til at faktisk skabe produktet. Lyder skræmmende? Godt det? s virkelig ikke så svært. Første du? ll ønsker at oprette et domænenavn (navnet på bogen) og finde hosting til det? disse dage kan du få et domænenavn til samme pris som en McDonalds lykkelig måltid (selvom indrømmet, du? ll glip af legetøjet). Domænet? s vigtigste side vil være din salg side? fremhæve fordelene ved dit produkt og derefter tager dig på en sikret betaling site hvor debitoren kan betale med et kreditkort.
Nu du? re klar til at oprette din faktiske bog? Selvfølgelig vil længden af bogen afhænge af emnet og andre faktorer. En bog om? Hver Internet markedsføring teknik i verden? vil sandsynligvis være betydeligt mere klodsede end en bog med titlen? Hvordan man laver vin fra hjemmet?. Disse dage du skal se for at få din e-bog i PDF-format (anerkendt som det bedste format til at skabe professionelle elektroniske bøger). I de tidlige dage af info-produkt skabelse, ville en PDF eBook koste flere hundrede dollars at producere? men i disse dage det? s muligt at få fat i software, der vil spytte ud perfekt PDF’er i minutter. Du blot oprette din bog i word og lad softwaren gøre resten (jeg antager du don? t have et par hundrede bukke tilovers til at få fat i en kopi af Adobe forfatter her).
Stor, du? ve lavet din e-bog? meget snart du? ll være i stand til at begynde at modtage ordrer. Men du skal først oprette din salg side. Dette er så vigtigt som at gøre et produkt af høj kvalitet oplysninger. Hvorfor? Fordi hvis din salg side er dårlig du? re færdig – selv hvis du skrev den bedste bog i verden.
Hele bøger er blevet skrevet på oprettelse af effektivt salg sider, men et par enkle punkter bør holdes i tankerne når du? re oprettelse af din salg side. For eksempel, formidle fordelene ved din info-produkter, ikke bare funktionerne. Du ønsker at vise, for at folk bare hvordan dit produkt vil gøre deres liv lettere. Din salg side bør have en meget fængslende besked? en, der tvinger læseren til at flytte ind på hovedparten af den salgsbrev.
Skrive salg side med begejstring (ikke hype) og opfordre dem til at gribe ind, når de når til slutningen af brevet. Hvis de forlader? de sandsynligvis plejer retur. Du skal prøve og fange e-mail-adressen for dine besøgende? på den måde kan du tilbyde et nyhedsbrev og holde dit tilbud frisk i deres sind. Det? s også et faktum, at kunder er langt mere tilbøjelige til at købe fra dig efter syv kontakter end efter blot én (det tager mindst så lang tid at etablere tillid). Tilbringe en masse tid snedighed din salg brev? Det er forskellen mellem en vundet og tabt salg.
Nu dage det? s sædvane at have rimelig god dækning grafik (en e-bog cover/bannere) og du har tre muligheder her. Først lære hvordan du opretter dækker dig (dette kan tage lang tid, hvis du? ve aldrig prøvet det før. For det andet, kan du købe Klik-og-point software til at skabe god leder dækker for dig? en stor mulighed dækker som du er i stand til at gøre perfekt der er unikke for din info-produkt. Endelig, du kan hyre nogen til at designe professionelle covers og grafik for dig. Være advarede dog dette kan blive dyrt og kan ikke passer til alle? s budget.
Du? ll også har brug for en måde at acceptere betalinger online? Det er ikke nær så skræmmende som det lyder da med tredjemand processorer som Paypal du kan acceptere kreditkortbetalinger i minutter. De håndterer alt? accept betaling på dine vegne og du bare give dem en lille Kommissionens om værdien af salget. Det koster ikke noget at set-up med Paypal og det? s en af de bedste mulighed for nye info-produkt skabere.
Nu, hvor alt er set-up der? s lille spørgsmålet om markedsføring af din nye info-produkt. Hvordan man opsummere info-produkt marketing strategier i ét stykke? Det? s bare ikke muligt, men igen dette er afgørende for din succes. Når du kender blueprint for markedsføring din info-produkter du kan implementere det igen og igen for at gøre en strøm af kontanter igen og igen med hvert nyt produkt, som du slipper. Blue-print indebærer anvendelse af en meget speciel blanding af teknikker, der anvender artikel posteringer (som denne), ezine reklame, online fora, pay-per-klik og affiliate marketing. Få det rigtige og info-produktet vil nyde succes og overskud i mange år ind i fremtiden.
Bare husk? første gang du opretter din egen info-produkt kan godt vise sig for at være en reel udfordring (men tro mig, du? ll får en masse ud af det). Udholdenhed og tro vil vinde dag. Den anden info-produkt du oprette vil ske i langt mindre tid og vil næsten helt sikkert give større overskud. Holde på det og i et par korte måneder du kunne have flere info-produkter, alle højtydende nettooverskud for dig på månedsbasis? Dette er den sande hemmelighed til at skabe langsigtede rigdom på internettet.
Held og lykke!