Prægning Made Easy med elektrisk Embossers

Prægning er den simple handling for at gøre en hævet indtryk på papir. I erhvervslivet og industrien, kan prægning dokumenter være en gentagen proces. Der er manuel løsninger på denne – håndholdte embossers – men den hurtigste, mest økonomisk tilgang, en elektrisk embosser er bedst for prægning i et kontormiljø. Nedenfor er en smule information om elektriske embossers, og hvilke fordele der er opnået fra deres brug.

For gentagne prægning og hyppig brug vise elektriske embossers deres fordel fra starten. Prægede dokumenter kan behandles hurtigt og ubesværet. Den samme prægning dø på en elektrisk embosser kan bruges igen og igen til dokumenter såsom juridiske papirer, attester, eksamensbeviser og udskrifter. En elektrisk embosser er bygget til høj-volumen brug. Der er ingen grund til at bekymre sig om mekanisk svigt – elektrisk embossers er gode i år af kvalitet skik.

Valg af hvilke elektriske embosser til køber vil blive besluttet baseret på mængden af brug du forventer. En motoriseret enhed tilbyder en fremragende entry-level start og vil give dig omkring 20.000 kvalitet indtryk. Hvis du planlægger en meget høj-volumen brug, overveje en Heavy Duty model, der er god for omkring 200.000 visninger. Naturligvis, den ene du vælger vil afhænge af hvilken type papir du vil prægning – regelmæssig 20 lb. 24 lb. papir eller en tykkere karton. Brugerdefinerede logo dør er graveret i messing til den længste mulige service. Dybden af den prægning die bestemmer hvordan det vil arbejde; en fladere dør er bedst for tyndt papir hvor som en dybere die værker for tykkere papir.

Når du køber en indgraveret die til brug med en elektrisk embosser, er det vigtigt at se layout og design af hvordan prægede billedet vil se ud. Vær opmærksom på at en sort og hvid tekst prøve vises forskellige, når de gengives som en prægede billedet. Foretage korrektioner hvis det er nødvendigt – det er vigtigt at have den korrekte ordlyd, før dør er faktisk lavet til dig. Da en elektrisk embosser er skræddersyet til dine behov er det virkelig et specialfremstillet produkt og erhverve en refusion kan være vanskelig. Sørg for at tjekke med firmaet før tid, så du er klar over deres forrentning og tilbagebetaling politikker.

Uanset hvilken type af elektrisk embosser vælger du, kan du være sikker på, at embosser vil give års prægede kvalitetsbilleder, selv under forbrug af høj-volumen. Elektriske embossers er ideel til virksomheder på grund af deres økonomiske prissætning, fleksibilitet og smuk præsentation. Det er værd at bruge tid til at forske og finde en elektrisk embosser, der er skræddersyet til dine specifikke behov.