Regnskab og bogføring

Ofte når jeg møder nogen anden eller tredje gang, de siger, “er du ikke i regnskabsmæssige?” Mens jeg i regnskabspraksis, som metoden og måle aspekt af mit arbejde, er profession som helhed bedre mærket som ‘regnskab’.

Regnskabsmæssige er erhverv og tegner det metoder hvorved revisorer foranstaltning, spor og betænkning om finansielle oplysninger, således at ressource allokering beslutninger kan træffes af, ja, hvem beslutningstagerne er.

For en lille virksomhedsejer personlige finanser, som et eksempel, kan jeg være måling af finanserne i et par mennesker (familie) og indberetning af de nødvendige oplysninger til den lille virksomhedsejer. I denne situation, beslutningstageren er den lille virksomhedsejer og hans beslutninger indebærer beslutte hvor mange penge han har til at sætte mod familie fornødenheder.

Generelt er der to hovedtyper af regnskab. Der er eksternt regnskab og revision. Finansielle regnskabsmæssige typisk indebærer behandling af finansielle oplysninger om en business operation hvor oplysninger registreres, organiseret, sammenfattes, fortolkes og endelig meddelt.

Revision, på den anden side er der proces, en uafhængig revisor undersøger regnskaber og årsregnskaber, således at han eller hun kan udtrykke en professionel udtalelse om de finansielle poster og besvare spørgsmål om fremskrivninger.

I hjertet af regnskabsmæssige ligger behovet for at gøre status over den daglige tilstand af forskellige salg og udgifter. I den moderne verden når mange kontrakter er delvist opfyldt på varierende tidspunkter, er bogholderi den eneste måde at vide, hvor du og din virksomhed står i det større arrangement med ting.

Hvis du opererer din egen lille virksomhed, kan du muligvis gøre fint med nogle regnskabs software. Tag et kig rundt for nogle rutediagram skabeloner. Disse kan gøre månedlige finansielle registrering og rapportering, tør jeg sige det, sjovt. Du skal blot indtaste i de forskellige typer af indtægter og udgifter, så hver underafdeling opdateres de relevante felter. Før du ved af det du har fået bevis på, at alle regninger har været afsat til, og du har fået din bundlinje.

Hvis du finder du kan administrere din business finanser på egen hånd, derefter, med alle midler, stick med systemet som du ved fungerer for dig. Hvis du starter dog løbe ind i komplikationer, der gør det svært for dig at se, hvor uoverensstemmelser kommer fra, kan det være tid til at mobilisere tjenestegrene af en professionel revisor.

memory bus er også kaldet en adresse bus eller front side bus og begge busser er højhastigheds digital superhighways. Adgangsmetoder og hastighed er to af de grundlæggende tekniske forskelle mellem hukommelse og lagerenheder. Alle hukommelse størrelser og opbevaring kapaciteter vil uundgåeligt blive overskredet med teknologiske fremskridt over tid.

Cache-hukommelse er en særlig type af intern hukommelse bruges af mange centralenheder til at øge deres ydeevne eller overførselshastighed. Nogle af oplysningerne i hovedhukommelsen er duplikeret i cache-hukommelse, som er lidt langsommere, men meget større kapacitet end processoren registrerer, og hurtigere, men meget mindre end hovedhukommelsen. Multi level cachehukommelse er også almindeligt anvendt. Primære cache er den mindste, hurtigste og tættest på enhedens behandling. Sekundær cache er større og langsommere, men stadig hurtigere og meget mindre end hovedhukommelsen.

Halvlederhukommelse bruger semiconductor baseret integrerede kredsløb til at gemme oplysninger. En halvleder-hukommelseschip kan indeholde millioner af små transistorer eller kondensatorer. Både flygtige og ikke flygtige former for halvlederhukommelse findes. I moderne computere består primær storage næsten udelukkende af dynamiske flygtige halvlederhukommelse eller dynamic random access memory. Siden århundredeskiftet fået en type af ikke flygtige halvlederhukommelse kendt som flash-hukommelse støt andel som offline storage til hjemmecomputere. Ikke flygtige halvlederhukommelse bruges også til sekundær opbevaring i forskellige avancerede elektroniske apparater og specialiserede computere.