Bedste praksis for WEBinar

Forberedelse
En WEBinar udgør en kommunikationsaktivitet hvor billede og besked vil blive kombineret. Det er her klart betydningen af tilpasning af WEB siden i mødelokalet med dit logo og skærmen, hvor titlen, i spidsen, af dit WEBinar vises. Du kan endda vælge nogle musik at gøre ventetiden mere behageligt, før begyndelsen af WEBinar. For at interagere med deltagerne, er voice tv lavet sideløbende med en indebære. I denne forbindelse, tilbyder vi en gratis indebære service, hvor deltagerne foretage en regelmæssig langdistance opkald med adgangspunkter i Europa og Amerika. Webinarer forfremmelse sker via internettet. Vi har til rådighed, i vores internationale side, en WEBinar dagsorden for dig at annoncere. De personer, der er interesseret i at deltage bedes udfylde en tilmeldingsblanket, som er deaktiveret efter 25 personer registreret det maksimale antal deltagere at Conferenceware håndtag.

Fremskridt
Flere Conferenceware funktionaliteter bidrage til WEBinar succes. Først og fremmest, en PowerPoint-præsentation og skærmdeling for at gøre en software demonstration eller til at få vist Word eller Excel dokumenter, f.eks. Også, flere presentors kunne intervine under konferencen master vejledning. Presentor kan sende et dokument til deltagere, som en brochure. For at gennemføre dit WEBinar og interagere med publikum, kan du endelig sende et spørgsmål, få svar og vise dem straks.

Følg op
For enden af en WEBinar er deltagerne normalt rettet til en webside efter dit valg. Det kunne være en meningsmåling, som vi tilbyder en gratis poll service, der omfatter 100 personer reagerer en måned. WEBinar-betænkningen med alle de generelle oplysninger for hver deltager, importeres på en tekst, CSV- eller XML-format til din CRM software til at generere de kontaktoplysninger. Endelig kan optagelsen af et WEBinar præsentation helst af en demonstration af dine produkter eller tjenester at få feedback fra tilskuerne gennem e-mails.